Opinie Pacjentów

Marta K., 27 lipca 2017

To fantastyczny specjalista! Postawił mnie na nogi po trudnych dla mnie miesiącach po porodzie. Nie mogłam dojść do siebie a jednoczesnie dziecko szybko przybierało na wadze. Zamiast coraz lepiej, z każdym dniem było coraz gorzej! Doszło do tego, że byłam praktycznie "złamana na pół". Niesamowite, ale już po pierwszych trzech wizytach sytuacja poprawila się o jakieś 75%! Gorąco polecam! Profesionalizm i doskonałe podejście do pacjenta! 

Janek, 18 kwietnia 2017

Ja polecam fizjoterapeutę Pawła Czarnockiego z Fizjoterapii Panaceum. Bardzo skuteczny i sumienny fizjoterapeuta. Wyleczył "przenoszoną" kontuzję kolana. Poleciłem kilku kolegom, biegaczom - wszyscy zadowoleni. Pokazał mi m.in. zestaw ćwiczeń, które mogę ćwiczyć samodzielnie w domu. Ma też nagrane filmy instruktażowe, więc jak coś zapomnę to zawsze można odtworzyć.

Frantz Conrad, 31 marca 2017

Świetny specjalista. Jako biegacz gorąco polecam sportowcom i nie tylko...

Anna Wiśnia, 30 marca 2017

Polecam! Bardzo dobry fizjoterapeuta, który "całościowo" podchodzi do Pacjenta. Przyszłam z bólem ramienia a problem okazał się jeszcze inny niż myślałam :-) Kręgosłup piersiowy w rozsypce. Dostałam też ćwiczenia do samodzielnego wykonywania w domu. Pomogło! Szkoda, że tak długo zwlekałam z wizytą u fizjoterapeuty. Fachowy i rzetelny a do tego bardzo serdeczny i miły człowiek.

Pacjent, 16 marca 2017

Zastosowałem ćwiczenia na odcinek lędźwiowy kręgosłupa czyli te pierwsze trzy ćwiczenia, które Pan prezentuje. Muszę przyznać, że wystarczyło mi 5 minut ćwiczeń a efekty są znakomite. Ucisk w kręgosłupie ustąpił jak ręką odjął :) Dziękuję za ten filmik. Pozdrawiam!

Marcin S, 20 stycznia 2017

Polecam Pana Pawła bo to bardzo skuteczny fizjoterapeuta. Uważny i sumienny. Byłem leczony na różne dolegliwości, diagnoz było kilka, efektów żadnych. Szkoda, że nie trafiłem do Pana Pawła wcześniej. Oszczędziłbym pieniądze i czas. Teraz leczy się mój kuzyn i też jest zadowolony:-)

Anna Kowalik, 12 stycznia 2017

Kompetentna obsługa, rzetelna i fachowa. Pan Paweł znalazł źródło mojej wieloletniej dolegliwości. Od kilku lat byłam leczona ale terapie nic nie pomagały. Szkoda, że nie trafiłam tu wcześniej. Polecam!

Bridgett Love, 30 grudnia 2016

Excellent service, I would highly recommend this company.

Viviane Santos, 8 grudnia 2016

Very good services. I recommend!!!

Fabian Defoin, 5 grudnia 2016

OHH Back pain is terrible. Thank you for the great information.

Isabelle Petiet, 1 grudnia 2016

Excellent services! Highly recommended!!

Marta, 6 listopada 2016

Z Panaceum staniesz na nogi!!! To pełny profesjonalizm i fachowa opieka nad pacjentem. To tzw. "bezpieczne ręce", o które dzisiaj coraz trudniej!!!

Katarzyna Antos, 3 września 2016

Pierwszy raz trafiłam do Pana Pawła z bólem kręgosłupa. Ból minął już po pierwszym zabiegu. Później miałam kontuzję kciuka w lewej ręce. Problemy całkowicie ustąpiły i po kolejnym zabiegu ból zniknął. Polecam wszystkim, Pan Paweł jest niezwykle skuteczny. 

Marzena, 2 września 2016

Od kilku lat aktywnie biegam. Od pół roku zmagam się z urazem ścięgna achillesa. Leczenie zaczęłam od wizyt w gabinetach lekarskich. Problem nie tylko utrwalał się, ale nie widziałam też szansy na poprawę. Załamałam się. Koleżanka dała mi namiar na Pana Pawła Czarnockiego, który podobno "opiekuje się" grupą ludzi aktywnie biegających. Po miesiącu ból łydki zaczął ustępować, już mogę chodzić, mam nadzieję, że już wkrótce zacznę biegać!

Pacjent, 4 września 2016

Wspaniały Specjalista. Ból kręgosłupa ustąpił po pierwszym zabiegu. Polecam wszystkim Pacjentom. Skuteczność terapii 100 %.

Pacjent, 1 sierpnia 2016

Skuteczny fizjoterapeuta w Krakowie!!! Od szpitala do szpitala. Zwiedziłam kilkanaście gabinetów zanim trafiłam do pana Pawła C. Okazało się, że dobrze ustawione leczenie nie trwa lata. 

Krzysztof Kor, 5 kwietnia 2016

Jest świetny:-)

Jaga, 2 stycznia 2016

Ja polecam Pawła Czarnockiego, który specjalizuje się w fizjoterapii sportowej. Kompetentnie, skutecznie i bez ściemniania. Kilkoro znajomych leczyło się u Pana Pawła. Polecam.  

Iza, 29 marca 2015

Profesjonalista i do tego sympatyczny człowiek. 

Patryk, 18 lutego 2015

Z czystym sumieniem mogę polecić jego usługi... Kilkoro moich znajomych z pracy już zachęciłem i wszyscy byli bardzo zadowoleni. 

Agata, 3 lutego 2015

Pan Paweł od razu postawił trafną diagnozę, zalecił ćwiczenia, czym postawił mnie na nogi. Pełny profesjonalizm. 

Gosia 28 stycznia 2015

Fantastyczny specjalist. Wczoraj idąc do jego gabinetu czułam się jak z krzyża zdjęta, a dziś najchętniej poszłabym na tańce:-)

Piotr, 25 stycznia 2015

Pełny profesjonalizm! Polecam!

Jadwiga Kornasiewicz, 26 stycznia 2015

Pan Paweł jest godnym polecenia specjalistą z powołania. Skutecznie wyleczył mnie z problemów z kręgosłupem lędźwiowym, serdecznie dziękuję i gorąco polecam!

Aga, 27 stycznia 2015

Potwierdzam - fachowość i skuteczność idą w parze ze świetną komunikatywnością, niezbędną do owocnej współpracy fizjoterapeuty z pacjentem. Indywidualne podejście oraz czas poświęcony każdemu pacjentowi wzmacnia tylko uczucie, że jest się w dobrych rękach:-) Szczerze polecam!

Pacjent, 15 stycznia 2015

Od stycznia mają gabinet w Krakowie również na Obronnej w Prokocimiu. Dla mnie bliżej, bo do centrum Krakowa dojeżdżałam z Wieliczki. Polecam pana Pawła. Spokój, kompetencja i skuteczność!:-)

Jan Kowalski, 27 grudnia 2015

Trafiłem do Pana Pawła zupełnie przypadkiem z dość zniszczonym stawem.Terapia jaką zastosował na pierwszy rzut wydawała się banalna bez widoku na poprawę zdrowia, jednak po kilku wizytach z zaleconą terapią połączoną z zabiegami z fizykoterapii oraz dzięki profesjonalnemu podejściu jakim wykazał się Pan Paweł dało się odczuć dość pozytywny efekt. Śmiało mogę polecić Pana Czarnockiego jako dobrego specjalistę z zakresu fizjoterapii.

Marcin Saspowski, 23 listopada 2015

Świetny fizjoterapeuta. Ma nie tylko wiedzę i praktykę ale podejście do pacjenta. Po drugiej wizycie była DUŻA różnica. Polecam.

Alicja, 12 lutego 2015

 

Wykwalifikowany fizjoterapeuta z dobrym podejściem. Plusem jest również dobra lokalizacja (centrum).

Anna, 28 stycznia 2015

Bardzo dobry fizjoterapeuta. Patrzy całościowo na problem oraz doradza co, jak i kiedy robić w trakcie dochodzenia do sprawności. Moim problemem były silne bóle kręgosłupa, które bardzo przeszkadzały mi w codziennym funkcjonowaniu. Pan Paweł wyjaśnił mi przyczynę bólu i to jak go zwalczyć (poprawne siedzenie, dźwiganie itd.). Pokazał mi również wiele ćwiczeń, które pomagają mi uchronić się przed powrotem dolegliwości. Pełen profesjonalizm i rzetelność, a do tego magiczne ręce. Już po pierwszej wizycie odczuwalny jest znaczący postęp. W przeciwieństwie do innych specjalistów jego terapia ma dłuższy okres ważności i uraz nie powraca przy byle okazji. W dodatku jest bardzo komunikatywny, (co się niezmiernie liczy), sympatyczny i poczuwający się do odpowiedzialności za wykonywaną pracę. Z pełną odpowiedzialnością polecam Pana Pawła, każdemu zmagającemu się z bólem.

Pacjent, 28 stycznia 2015

Świetny fachowiec i przesympatyczny człowiek. Na pierwszej wizycie zbadał mnie, zdiagnozował problem i od razu określił co trzeba będzie zrobić i ile wizyt będzie potrzebnych (w moim przypadku były to 3-4 wizyty). Od tamtego czasu minął prawie rok, a ja dalej czuję się świetnie. Dolegliwości nie wróciły.

 

Pełny profesjonalizm! Bardzo polecam! Jestem zachwycona!

 

Marzena Hałakuc, 6 czerwca 2014 

Serdecznie polecam. Obsługa na najwyższym poziomie. Skuteczna pomoc we wszelkich dolegliwościach. Jest również gabinet w Zabrzu.

Mark.46, 26 stycznia 2014

I was totally blocked with my back, I couldn’t walk and seat. After only two therapy sessions with Pawel, I felt really better and I could go back to my normal life. Big thanks to Mgr Pawel.

Martinka99, 11 sierpnia 2013

Fantastyczny fizjoterapeuta! Bardzo dobre podejście do pacjenta, bardzo dobre przygotowanie profesjonalne. Niespotykana uprzejmość i dyspozycyjność. Naprawdę gorąco polecam!!!

Albert, 10 maja 2013

Polecam terapię u pana Pawła, zwłaszcza osobom, które dużo pracują przy komputerze. Oprócz specjalistycznego zabiegu udzielił mi też rad, w jaki sposób przez proste ćwiczenia mogę uniknąć bólu nadgarstka. To kompetentny i ostrożny fizjoterapeuta, nie zrobi krzywdy, a na pewno pomoże. Jego wiedza i podejście do pacjenta wzbudzają zaufanie.

Aga Skier, 26 kwietnia 2013

Pod opieką pana Pawła jestem od wielu lat, ponieważ jako osoba pracująca przy komputerze mam ogromne problemy ze zwyrodnieniami kręgosłupa. Nigdy się nie zawiodłam na jego terapii, jest nie tylko skuteczna, ale i bezpieczna, na dodatek nie ogranicza się tylko do zabiegów, pacjent dostaje szczegółowe informacje, jakie ćwiczenia powinien wykonywać w domu. Nie mam żadnych obaw, że zabiegi mogą pogorszyć mój stan. Po kilku zabiegach zazwyczaj na długi czas mam spokój bez bólu i z pełna swobodą ruchu. Na dodatek pan Paweł zaangażował się także w pomoc zupełnie bezinteresownie i zmusił lekarzy do zajęcia się mną, gdy wylądowałam w szpitalu z powodu urazu i lekarze kompletnie mnie olali, ryzykując niedowład nogi.

Hasło z ulotki "nie zatrzymuj bólu, przyprowadź do nas" w przypadku tego gabinetu jest prawdziwe i właściwe. Zabiegi są bezbolesne a każdy etap leczenia jest szczegółowo wyjaśniany. Polecam.

Pacjentka, 21 sierpnia 2012  

Zarówno świetny specjalista jak i człowiek. Z dużym wyczuciem i spokojem podchodzi do pacjenta. Mnie kompetentnie i jasno wyjaśnił w czym tkwi problem. Tym bardziej jestem wdzięczna, ponieważ podczas wizyty byłam mocno zestresowana. Trudno się dziwić - problem z kręgosłupem mam od dawna i jak dotąd nic nie skutkowało.

Kontakt do Pana Pawła Czarnockiego otrzymałem od znajomej, która leczyła staw biodrowy po urazie. Już na pierwszym spotkaniu ze zdziwieniem zauważyłem, że wizyta przebiega inaczej niż w poprzednich gabinetach (w których nieskutecznie usiłowałem wyleczyć ból ramienia). Po pierwszej wizycie zauważyłem dużą różnicę, aczkolwiek nie nastawiałem się na efekt natychmiastowy, tym bardziej, ze każdy specjalista ostrzegał, że to praca na tygodnie/miesiące… Obecnie ból się wycofał a od Pana Pawła otrzymałem zestaw ćwiczeń i porad, które mają utrwalić efekt jak również działać profilaktycznie. Polecam. To skuteczny diagnosta i fizjoterapeuta!

Pacjentka, 27 lipca 2012

Bardzo kompetentny fizjoterapeuta. Miałam problem z kontuzją kolana. Przez ostatni rok leczyłam się w różnych gabinetach. Bez efektu. Pan Paweł zaproponował terapię, która okazała się skuteczna.

Jadźka, 4 czerwca 2012 

Pana Pawła poleciłam koledze z Katowic. Ja leczę się w gabinecie w Krakowie i wiem, że to dobry fachowca. Jako jedyny fizjoterapeuta wyleczył moją wieloletnią kontuzję kolana.

Pacjentka, 4 czerwca 2012  

Bardzo kompetentny terapeuta. Leczy w sposób kompleksowy. Nie traktuje pacjenta jak "przypadek" a dobiera metodę do stanu zdrowia. Wyleczył kontuzję, którą miałam od lat i liczyłam się z tym, że już nic się nie zmieni. Moja koleżanka trafiła z rwą kulszową, kolega z bólami w kręgosłupie. Każdej z tych osób Pan Paweł pomógł:-)

Marcin, 27 maja 2012

Wszechstronny specjalista. Leczy zarówno skomplikowane kontuzje sportowe (jak u mnie), jak i ból pleców czy rwę kulszową u mojej mamy. Polecam!

Jan, 18 maja 2012  

Bardzo duży profesjonalizm! Pan Paweł rehabilitował mojego brata. Efekty były widoczne b. szybko. Szkoda, że tak późno trafiliśmy to tego gabinetu.

Nina, 26 kwietnia 2012

B. dobry fachowiec, wie co robi a do tego stosuje bezbolesne metody. Tym większe było moje zaskoczenie, gdyż do tej pory zabiegi u fizjoterapeutów kojarzyły mi się z bólem.... Polecam, szczególnie dla osób takich jak ja, które mają wieloletnie kontuzje i brak siły na ciągłe szukanie skutecznego fizjoterapeuty!

Skutecznie leczy zarówno rwę kulszową (u mojej mamy) jak i kontuzje sportowe (u mnie). Zabiegi są bezbolesne. Polecam.

Bardzo skuteczny fachowiec a do tego prowadzi bezbolesne terapie. Tym bardziej byłam zaskoczona, bo do tej pory wizyty u fizjoterapeutów kojarzyły mi się z bólem. Prowadzi kompleksowe, nowoczesne terapie. POLECAM!

 

Pacjent, 2 sierpnia 2011

Duże doświadczenie i profesjonalizm. To dobre miejsce dla ludzi, którzy cenią sobie swój czas, ponieważ efekty pracy fizjoterapeuty są widoczne i trwałe.

Pacjent, 29 lipieca 2011

Pan Paweł nie obiecywał cudów, tylko fachowo wyjaśnił w czym tkwi problem i zaproponował zestaw zabiegów. Efekty były odczuwalne. Tym większe było zaskoczenie... Polecam.

Anna N., 11 lipieca 2011

Fachowy i kompetentny fizjoterapeuta. Cieszę się, że jest również dostępny na Śląsku (gabinet w Zabrzu). Do tej pory jeździłam z Sosnowca do Krakowa. Było warto! Mam starą kontuzję, którą leczyłam w wielu miejscach. Każdy obiecywał cuda i to, że problem minie po kilku wizytach. Pan Paweł nie obiecywał cudów a rzetelnie zabrał się do pracy i ... okazał się bardzo skuteczny.

Pacjent, 27 czerwca 2011

Pan Paweł skutecznie "naprawił" kontuzje ręki, którą nabawiłam się 10 lat temu. Do tej pory lekarze jak i fizjoterapeuci mówili, że jest za późno i powinnam zaakceptować to, że zakres pracy w prawej ręce mam zdecydowanie mniejszy.

Pacjentka, 24 listopada 2010

Potwierdzam - fachowość i skuteczność idą w parze ze świetną komunikatywnością, niezbędną do owocnej współpracy fizjoterapeuty z pacjentem. Indywidualne podejście oraz czas poświęcony każdemu pacjentowi wzmacnia tylko uczucie, że jest się w dobrych rękach:). Szczerze polecam!

Patryk, 21 października 2010

Gdyby wszyscy lekarze w naszym kraju mieli tak dobre podejście do pacjenta i dysponowali taką wiedzą i doświadczeniem, Polska miałaby najlepszą służbę zdrowia na świecie!

AgaSkot, 20 października 2010

Serdecznie polecam! Bardzo dobry specjalista, umie zaradzić każdemu bólowi! Skuteczny, profesjonalny i miły.

Iza M., 16 października 2010

Bardzo dobre podejście do pacjenta. Miło i sympatycznie. Szczerze polecam innym!!!

Stasia P., 12 października 2010

Bardzo miła i kompetentna osoba. Do tego fachowiec pierwszej klasy. Poleciła mi go koleżanka z pracy, i muszę przyznać, że byłem bardzo miło zaskoczony. Szkoda, że w naszym kraju jest tak mało prawdziwych fachowców. Z pełną świadomością polecam usługi Pana Czarnockiego! Pozdrawiam.

Pacjent, 27 września 2010

To kompetentny i przede wszystkim skuteczny rehabilitant. Stosuje metodę Mulligana, która w moim przypadku okazała się bardzo pomocna, gdyż miałam od wielu lat przewlekłe bóle, z którymi nie mogli poradzić sobie specjaliści. Pan Paweł nie „czarował”, że problem zniknie po jednej wizycie. Rzeczowo wyjaśnił w czym jest problem i jaką terapię zastosuje. Na koniec pokazał ćwiczenia, które powinnam wykonywać w ramach profilaktyki. Czuję się bardzo dobrze i stwierdzam, że jest bardzo dobrym fachowcem Polecam!

Pacjent, 16 grudnia 2009

Kontakt do Czarnockiego podał mi kolega z działu. Uprzedzał, że jedna wizyta nie załatwi sprawy i muszę być cierpliwy. Efekt był szybszy niż się spodziewałem. Po 2 zabiegach ból się wycofał:-)

Pacjent, 30 listopada 2009

Polecam zabiegi pana Czarnockiego. Korzystałam z jego pomocy kilka razy, miałam ogromne bole kręgosłupa, nawet nie mogłam się sama ubrać bez pomocy:-) Po kilku zabiegach dolegliwości całkowicie ustąpiły. Pan Czarnocki stosuje bardzo łagodne i bezbolesne metody, całkowicie wzbudza zaufanie i jest profesjonalista. Dokładnie tłumaczy, na czym polega zabieg i jakie schorzenie powoduje ból. Poza tym jest bardzo serdeczny i sympatyczny, podczas zabiegu pacjent czuje się spokojnie i bezpiecznie.

Pacjent, 30 listopada 2009

Bardzo kompetentna osoba. Posiada dużą wiedzę i umiejętności praktyczne. Wielokrotnie pomógł mi w kłopotach zdrowotnych. Polecam wszystkim z kłopotami zdrowotnymi tą osobę. Poza tym ma bardzo dobre podejście do pacjenta, jest cierpliwy, wysłucha, poradzi.

Pacjent, 10 listopada 2009

Nigdy nie miałem przyjemności spotkać i porozmawiać z tak kompetentnym fizjoterapeutą. Młody człowiek, ale nie tylko ma olbrzymią wiedzę i doświadczenie, ale także potrafi z sympatią i otwartością podejść do człowieka.

Pacjent, 10 listopada 2009

Świetny specjalista, dysponujący szeroka wiedzą, stale ją poszerzający. Ma nadzwyczajne podejście do pacjenta.

Iza D., 9 listopada 2009

Polecam! Miałam problem "nie do rozwiązania" - czułam ucisk i dusiło mnie na wysokości mostka. Powodem były spięte mięśnie w tym miejscu. Inni lekarze zalecali mi środki farmakologiczne na rozluźnienie tych spiętych mięśni, nie chciałam ich jednak zażywać, bo po co truć organizm, tym bardziej, że zażyłam je parę razy i poprawa była ledwie zauważalna i niestety krótkotrwała, więc musiałabym zażywać cały czas. Dopiero ten rehabilitant zalecił mi zestaw kapitalnych ćwiczeń rozluźniających to konkretne miejsce i już po tygodniu i ucisk i duszenie w piersi minęły jak ręką odjął! Od miesiąca czuję się rewelacyjnie i nie mam już tego problemu. Okazuje się, że fachowo dobrane ćwiczenia mogą być skuteczniejsze niż tabletki.

 

opinie Pacjentów
opinie Pacjentów
Kontakt
Fizjoterapia PANACEUM Paweł Czarnocki
engine solidside | system zarządzania treścią 3w-cms